Een baan bij Evides Industriewater betekent werken binnen een relatief jonge en zeer dynamische organisatie, waar innovatie hoog in het vaandel staat. Hier werk je vandaag aan de uitdagingen van morgen, samen met collega’s die net als jij altijd voor het allerbeste gaan.

Geïnteresseerd in een carrière bij Evides Industriewater? In dit gedeelte van onze website vind je alle actuele openstaande vacatures.

Klik hier voor alle openstaande vacatures.

Geen passende vacature gevonden?
Heb je geen passende vacature in ons vacatureoverzicht gevonden, maar toch interesse om te werken bij een dynamisch bedrijf?

Stuur dan je CV en motivatiebrief naar ons toe via het e-mailadres werkenbijevides@evides.nl. We zijn namelijk altijd geïnteresseerd in echte talenten.

Vermeld in je e-mail ook duidelijk je beschikbaarheid en het soort functie waar je naar op zoek bent. We kunnen dan kijken of we je een passende vacature aan kunnen bieden. Mocht dit niet het geval zijn, dan kunnen we je gegevens in portefeuille houden, zodat we je in de toekomst kunnen benaderen wanneer wij wel een passende vacature hebben.

 

Evides Industriewater, vindingrijk.