BASF4 waterkwaliteit header
eva-bubble

Operations Plus

Beheer, onderhoud en optimalisatie van uw waterinstallatie
Evides Industriewater ontwikkelt niet alleen nieuwe waterbehandelingsinstallaties, maar ontzorgt klanten ook op het gebied van het operationele beheer en onderhoud van bestaande installaties. Met Operations Plus bieden wij een compleet servicepakket voor het beheer, onderhoud en de optimalisatie van bestaande waterbehandelingsinstallaties.

Altijd beschikbaar, altijd betrouwbaar
Of het nu gaat om de productie van hoogwaardig proceswater of de zuivering van afvalwater; het is van essentieel belang dat uw waterbehandelingsinstallatie altijd beschikbaar is en veilig opereert tegen zo laag mogelijke operationele kosten. Wij zetten onze uitgebreide kennis en ervaring graag in om ook uw installaties zo optimaal mogelijk te laten presteren. Daarbij nemen wij u uiteraard alle zorgen uit handen.

Laagste lozingsvracht ooit
Evides Industriewater heeft inmiddels diverse waterbehandelingsinstallaties van klanten overgenomen, wat heeft geleid tot een verbetering van de bestaande bedrijfsprocessen. De overname van een AWZI bij Huntsman in Rotterdam, heeft bij het bedrijf geleid tot de laagste lozingsvracht ooit.

Voordelen van Operations Plus van Evides Industriewater:
• Operational Excellence
• Procestechnologische kennis
• Expertise op basis van jarenlange ervaring
• Kostenefficiëntie door gericht assetmanagement

Evides Industriewater, vindingrijk.