Commodity-systemen

Commodity-systemen zijn over het algemeen Multi-clientoplossingen voor klanten in het industriële segment. Wij helpen hen met efficiënte en betrouwbare waterdiensten. Dat kan gaan om een aansluiting op een collectief proceswatersysteem, levering van hoogwaardig Demiwater of het lozen van afvalwater op een collectieve industriële afvalwaterzuivering.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf?

Neem contact met ons op.

Wat zijn commodity-systemen?

Voor veel van onze diensten is er een collectief systeem. Zo’n systeem biedt zekerheid aan onze bestaande klanten én heeft meestal de capaciteit om ook nieuwe klanten te bedienen.

De bedrijfsvoering van de installaties is in handen van Evides Industriewater. Zo zijn alle partijen verzekerd van een betrouwbare levering. Ook kunnen wij de bestaande capaciteit van een installatie uitbreiden als dit nodig is.

Voordelen van onze Commodity-systemen

Kostenbesparing

Uw Total Cost of Ownership valt lager uit.


Kennis in huis

U profiteert van onze lokale kennis en de benodigde infrastructuur. De behandeling van oppervlaktewater uit stabiele waterbronnen is al decennia lang onze expertise.


Betrouwbare samenwerking

Wij zijn een dochteronderneming van het zeer stabiele Evides Waterbedrijf. Onze dienstverlening is gericht op de zekerheid van waterlevering en afvalwaterbehandeling op de lange termijn.