Operations Plus

Evides Industriewater doet meer dan alleen het ontwikkelen van nieuwe waterbehandelingsinstallaties. Wij kunnen álle stappen rondom uw waterprocessen voor u uit handen nemen.

Benieuwd hoe wij uw processen kunnen verbeteren?

Neem eens contact op.

Wat is Operations Plus?

Operations Plus is ons meest complete servicepakket waarbij u eigenaar blijft van de installatie. Als u dit bij ons afneemt, verzorgen wij het beheer, onderhoud en de optimalisatie van uw waterbehandelingsinstallaties.


Altijd beschikbaar, altijd betrouwbaar

Natuurlijk wilt u dat uw waterbehandelingsinstallatie altijd beschikbaar is. En betrouwbaar functioneert tegen zo laag mogelijke operationele kosten. Het zelf in huis houden van kennis, expertise en voldoende bemensing vergt echter aanzienlijke aandacht van het management.

Met een Operations Plus-pakket profiteert u maximaal van onze kennis en ervaring. En het schaalvoordeel dat wij u bieden. Zodat de productie van uw hoogwaardig proceswater of de zuivering van uw afvalwater beter dan ooit verloopt.


Succesverhaal Operations Plus: laagste lozingsvracht ooit

Wij zijn trots op de vele klanten voor wie wij de waterbehandelingsinstallaties beheren. Een mooi voorbeeld is onze overname van de AWZI bij Huntsman in Rotterdam. Die zorgde voor een verbetering van de bestaande bedrijfsprocessen: Huntsman heeft nu de laagste lozingsvracht die het ooit heeft gehad.

Voordelen van Operations Plus

• Procestechnologische kennis

• Expertise op basis van jarenlange ervaring

• Kostenefficiëntie door gericht assetmanagement