Mobile Solutions

Continuïteit van waterlevering is onze corebusiness. In overeenkomsten met onze klanten kunnen wij aanvullende afspraken maken over de inzet van Mobile Solutions.

Meer informatie?

Neem contact met ons op.

Wat is Evides Mobile Solutions

Evides Mobile Solutions biedt flexibele en efficiënte oplossingen voor de levering van Demiwater. Dit kan tijdelijk zijn, maar ook semi-permanent. Onze mobiele waterzuiveringsinstallaties zijn geïnstalleerd in standaard units. Zo zijn ze snel bij u op locatie te installeren conform de gemaakte afspraken.


Modulaire opbouw RO-units (mRO)

De mobiele RO is onze snelste oplossing. Deze installatie produceert een demiwaterkwaliteit met een geleidbaarheid van < 15 μS/cm. Meerdere units kunnen naast elkaar geplaatst worden voor extra capaciteit.


Mobiele DemiStraat (mDS)

Onze mobiele DemiStraat bestaat uit drie containers met daarin een RO-installatie, ontharding met ionenwisseling en elektro-deïonisatie (EDI). De mDS biedt u Productwater van uitstekende kwaliteit met een geleidbaarheid van 0,2 μS/cm. Dit maakt het geschikt voor direct gebruik in een hogedrukstoomsysteem.


Continuïteit gewaarborgd

Met onze Mobile Solutions borgt u de continuïteit van uw productieproces. Een servicetechnicus van Evides Industriewater stelt de installatie in bedrijf en kan deze ook bedienen.

Toepassingen van Mobile Solutions

Succesvolle toepassingen voor de geplande inzet van onze mobiele RO-units zijn bijvoorbeeld:

  • de ingebruikstelling van nieuwe installaties (zoals stoomtesten)
  • chemische conditionering
  • tijdelijke extra waterproductie
  • onderhoudswerkzaamheden

Voordelen van Mobile Solutions

  • Installatie en bediening door gespecialiseerde operators van Evides Industriewater
  • Voldoet aan Europese industriële certificaten en veiligheidsnormen (VCA**, ISO9001, ISO55001 en PAS55)