Afvalwaterzuivering

Al decennia is Evides Industriewater de betrouwbare en innovatieve partner voor duurzame zuivering van vervuild water.

Meer weten over Afvalwaterzuivering?

Neem contact met ons op.

Waarom onze afvalwaterzuivering?

Wij hebben ons de afgelopen decennia ontwikkeld tot een vooraanstaande specialist op het gebied van afvalwaterzuivering. Zo garanderen wij een duurzame en efficiënte zuivering voor Schiphol en voor zo’n 60 bedrijven op industrieterreinen in Delfzijl en Vlissingen-Oost. In de regio Den Haag / Delft zuiveren wij dagelijks het huishoudelijk Afvalwater van meer dan 1 miljoen mensen. Via de Centrale Afvalwaterzuivering Botlek en de afvalwaterzuivering Foodhub in de Rotterdamse Haven zuiveren we industrieel afvalwater.


Dankzij onze ervaring en innovatieve technologieën zijn wij in staat om elk type Afvalwater kostenefficiënt en duurzaam te verwerken.

Hoe zuiveren we afvalwater?

De zuivering van afvalwater vindt plaats in een Afvalwaterzuiveringsinstallatie (AWZI).  Het afvalwater doorloopt een proces waarin van grof naar fijn stoffen uit het afvalwater worden verwijderd, omgezet of afgebroken. Bij specifieke afvalwaterstromen is eerst een voorbehandeling nodig, voordat het water verder behandeld kan worden in een collectieve zuivering.

Na dit proces voldoet het water aan normen voor lozing, of is geschikt voor verder hergebruik.

Soorten afvalwaterzuivering

Voor elk bedrijfsproces bieden wij een oplossing op maat. Neem eens contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf door te nemen.