Multi-client

Onze oplossingen voor meerdere klanten bieden zekerheid, een zo groot mogelijk resultaat en financiële voordelen voor alle aangesloten bedrijven. Evides Industriewater is hierin de contractpartij.

Benieuwd of dit een oplossing voor u is?

Neem dan contact met ons op.

Wat is een Multi-clientsysteem

Naast individuele maatwerkoplossingen bieden wij ook oplossingen waarop meerdere klanten kunnen worden aangesloten. Het gaat hierbij om zowel levering van Proceswater en Demiwater als om afvalwaterzuivering

Zo hebben wij in de Botlek de Centrale Afvalwaterzuivering Botlek (CAB) gebouwd. Daarop worden meerdere industriële partijen aangesloten.

Sinds 2010 leveren wij vanuit de Demiwaterplant (DWP) Botlek en sinds 2018 vanuit de DWP Maasvlakte Demiwater van hoge kwaliteit aan 26 (petro)chemische bedrijven in het Botlek-Europoortgebied.

Voordelen van onze Multi-clientoplossingen

Kostenbesparing

De Multi-clientinstallaties zijn onze eigen installaties. Wij zorgen dan ook voor alle benodigde werkzaamheden en investeringen. Dit betekent voor u geen kostbare (her)investeringen en een lagere Total Cost of Ownership.


Betrouwbaarheid

U kunt vertrouwen op onze kennis van Proceswater, Demiwater en/of afvalwaterzuivering. Zodat u zich kunt richten op uw kernactiviteiten.


Duurzaamheid

Wij maken gebruik van eersteklas en duurzame technieken.