Wij zijn Evides Industriewater

Al decennia zijn wij de betrouwbare en innovatieve partner voor uw proceswateroplossingen. Wilt u snel een persoonlijke kennismaking met onze specialisten?

Neem contact met ons op

Waarom Evides Industriewater?

Wij ontwikkelen betrouwbare en duurzame wateroplossingen op maat voor de industrie. Daarbij staan het sluiten van de waterkringloop en het verkleinen van de waterfootprint centraal.


Met innovatieve processen en technieken zuiveren wij (afval)water en winnen we warmte, nutriënten en andere grondstoffen terug. Dankzij dit duurzame proces kunt u deze warmte en grondstoffen opnieuw gebruiken in uw bedrijfsproces.

Ons werkgebied

Wij zijn de grootste leverancier van waterdiensten aan de Nederlandse industrie. Met al onze dochterbedrijven en joint ventures zijn we actief in de grootste industriële clusters van ons land. Van Amsterdam tot Groningen en van Limburg tot Zeeland. Net als onze dienstverlening strekt ook ons werkgebied zich dus van A tot Z uit.


Over de grens zijn wij eveneens actief. In Engeland, Duitsland en België ontwikkelen we waterdiensten voor en met onze klanten.

Visie

Duurzame wateroplossingen
Binnen ons duurzaamheidsprogramma Water Without Waste ontwikkelen we een werkwijze om samen met de klant toekomstbestendige keuzes te maken. Denk bijvoorbeeld aan het hergebruik van water. Dit kost energie en chemie, maar bespaart tegelijk ook water. Of het op een andere manier afwegen van het gebruik van energie versus chemie bij verschillende zuiveringstechnieken. Wij zoeken steeds naar de beste oplossing, rekening houdend met lokale omstandigheden op het gebied van:

  • natuur
  • water
  • CO2 
  • energie

Missie

Toegevoegde waarde voor onze klanten, omgeving en aandeelhouders

Evides Industriewater creëert met de kennis en expertise van haar medewerkers toegevoegde waarde en de beste wateroplossingen voor haar klanten, omgeving en aandeelhouders. Dit resulteert in uitstekende oplossingen op het gebied van kwaliteit, continuïteit, duurzaamheid en innovatie. Wij werken vanuit een langetermijn-commitment en ontwikkelen producten en diensten die zijn aangepast aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten.