Petrochemie

Al jaren is Evides Industriewater een betrouwbare partner voor de petrochemische industrie. Met technologieën als ionenwisseling en membraanfiltratie ontwikkelen wij effectieve wateroplossingen, zoals Proceswater, Demiwater en Koelwater.

Meer weten over onze wateroplossingen voor de petrochemie?

Neem dan contact met ons op.

De rol van water in de petrochemie

Een minuscule vervuiling in een petrochemische installatie kan tot grote schade leiden. De vraag naar hoogwaardig Demiwater voor de voeding van hogedrukstoomketels is daarom hoog in deze sector. Dit geldt ook voor kwaliteit en kwantiteit van Koelwater.


De precieze samenstelling van het water dat u gebruikt, heeft grote invloed op het rendement van uw installatie. Het juiste water verlengt de levensduur, en garandeert dat er minder onderhoud nodig is.

Wat wij de petrochemie bieden

Water van hoge kwaliteit

Afhankelijk van de bron passen wij verschillende zuiveringstechnieken toe. Die maken het water geschikt voor uw specifieke bedrijfsproces.

Kostenbesparing
Wij zoeken naar de meest efficiënte manier om aan uw waterbehoefte te voldoen. Dat kan u veel kostenbesparing opleveren.

Duurzame oplossingen
Duurzaamheid is een van onze kernwaarden. We maken efficiënte en duurzame koppelingen tussen water en energie, zoals het hergebruik van warm water.