Industriewater

Wat uw behoefte aan Industriewater ook is: wij hebben een betrouwbare en innovatieve oplossing.

Meer weten over Industriewater?

Neem contact met ons op.

Waarom Evides Industriewater?

De basis voor ons Industriewater is zoet water, voor 42% gewonnen uit de rivier de Maas, voor 33% uit het Brielse Meer, voor 13% uit de Rijn en Elbe en voor 12% uit kleinere lokale bronnen. Wij leveren al jaren verschillende soorten Industriewater aan gerenommeerde bedrijven in de chemische en petrochemische industrie, de energiesector en voedingsmiddelen- en drankenindustrie. Onze klanten zijn verzekerd van hoge betrouwbaarheid en leveringszekerheid.

Hoe maken we Industriewater?

Uit verschillende bronnen, waaronder oppervlaktewater, effluent van bedrijfsprocessen en effluent van afvalwaterzuiveringsinstallaties (AWZI’s) produceren wij verschillende soorten Industriewater. 

Wij bieden u het complete scala aan industriewater-toepassingen. En de expertises in de daarvoor benodigde technologieën, zoals zandfiltratie, actiefkool, ultra-, micro- en nanofiltratie, ionenwisseling en omgekeerde osmose. 

Neem eens contact met ons op, wij vertellen u graag meer.

Soorten Industriewater

Ook voor uw installatie hebben wij de juiste expertise en ervaring. Wij leveren elke kwaliteit Industriewater: van voorgezuiverd oppervlaktewater tot hoogwaardig Demiwater.