DeltaPORT Donatiefonds ondersteunt regionale instellingen zonder winstoogmerk

DeltaPORT Donatiefonds ondersteunt regionale instellingen zonder winstoogmerk

deltaport-donatiefonds-2v2

Met het fonds onderstreept het haven- en industriële bedrijfsleven haar maatschappelijke betrokkenheid: door het verstrekken van geldelijke bijdragen aan instellingen zonder winstoogmerk welke actief zijn op het gebied van cultuur, welzijn, sport en recreatie in de directe omgeving van het Rotterdamse haven- en industriegebied. Evides Industriewater is donateur.

Het DeltaPORT Donatiefonds beheert een pot van meer dan € 300.000. Ruim de helft daarvan komt uit het bedrijfsleven. Donaties worden in kleine bedragen over de regio verdeeld. Per (deel)gemeente komt voor lokale projecten een bepaald bedrag ter beschikking. Het gaat om activiteiten in de (deel)gemeenten: Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Brielle, Charlois, Delfshaven, Feijenoord, Hellevoetsluis, Hoek van Holland, Hoogvliet, Maassluis, Pernis, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne. In deze promotiefilm enkele voorbeelden van projecten die een subsidie hebben ontvangen uit het fonds.

deltaport-donatiefonds-gebied

Meer informatie? Bekijk deze korte video van het DeltaPORT Donatiefonds of lees hoe wij vormgeven aan MVOlogo_deltaport_2014_rgb_kl

Evides Industriewater, vindingrijk.