Donderdag 16 februari 2017 | Watervisie congres 2017

Donderdag 16 februari 2017 | Watervisie congres 2017

watervisie-congres-afbeeldingHet Watervisie Platform brengt experts, gebruikers en leveranciers van producten en diensten samen om bij te dragen aan transparante informatievoorziening rond industriewater. Evides Industriewater is partner van het platform. Op donderdag 16 februari 2017 wordt in het ‘Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen in Rotterdam’ het Watervisie congres georganiseerd. Het thema is ‘Waterdragers’.

Water heeft op zichzelf wellicht een lage waarde, maar als drager van energie en grondstoffen is het onmisbaar voor de industrie. Tijd voor een herwaardering. Want een integrale blik op energie, water en grondstoffen biedt onverwachte kansen en economische en ecologische winst. Zowel aan het begin als aan het einde van de waterketen ontstaan interessante technische innovaties, maar ook innovatieve samenwerkingsverbanden. Of het nu om stoomsystemen, koel-, proces- of afvalwater gaat. Tijdens Watervisie 2017 presenteert de waterketen zich als waterdrager: bescheiden als single utility, maar met een grote impact op de utilities-voorziening in zijn geheel.

Het Watervisie Platform is ook op zoek naar de ‘Water Innovator of the Year’ die de industrie moet helpen bij de uitdaging om water op een ecologisch en economisch verantwoorde manier te winnen, (her)gebruiken en lozen. De genomineerden zijn bekend, vier partijen strijden om de titel Water Innovator of the Year 2017. De winnaar wordt op 16 februari tijdens het congres bekendgemaakt.

Meer informatie over het Watervisie congres vindt u op www.watervisie.com

U kunt zich hier aanmelden voor het Watervisie congres.

Evides Industriewater, vindingrijk.