DWP Maasvlakte succesvol in gebruik genomen

Eind december is de nieuwe demiwaterfabriek (DWP Maasvlakte) op de Maasvlakte succesvol in bedrijf genomen. We produceren en leveren hiermee nu circa 400 m3/u ultra puur demiwater via het demiwaternet aan onze industriewaterklanten in het gebied.

De komende maanden wordt het tweede deel van de installatie gerealiseerd en stijgt de productiecapaciteit van DWP Maasvlakte naar 800 m3/u. Hiermee kan Evides Industriewater, in combinatie met DWP Botlek, bestaande en nieuwe klanten in het Rotterdamse havengebied ook in de toekomst blijven voorzien van ultra puur deminwater met een hoge leveringszekerheid.

Voldoen aan groeiende vraag
Sinds 2010 levert Evides ultra puur demiwater vanaf DWP Botlek aan een groeiend aantal bedrijven. Om alle klanten van voldoende demiwater te kunnen blijven voorzien, hebben wij onze productiecapaciteit uitgebreid met de realisatie van een tweede demiwaterfabriek op de Maasvlakte. Hiermee kunnen we huidige en toekomstige industriële klanten in het Botlek-, Europoort- en Maasvlakte 1 en 2-gebied van ultra puur deminwater blijven voorzien.

Evides Industriewater, vindingrijk.