Evides Industriewater bouwt RO-waterfabriek voor Albemarle

bubble-waterkwaliteit

Evides Industriewater bouwt RO-waterfabriek voor Albemarle

DBFO
Evides Industriewater ontwerpt, bouwt en financiert de waterbehandelingsinstallatie voor Albemarle op basis van een DBFO-contract (Design Build Finance & Operate). Dit betekent dat Evides de installatie bouwt en daarnaast verantwoordelijk is voor het beheer en de bedrijfsvoering. Deze DBFO constructie leidt tot een win-win situatie voor onze klanten en Evides. Albemarle hoeft niet te investeren in een eigen installatie en kan zich richten op de corebusiness van het bedrijf.

Duurzame waterhuishouding = besparing op drinkwater
Albemarle streeft een duurzame, efficiënte en betrouwbare waterhuishouding na. Evides komt aan dit streven tegemoet met een RO-waterfabriek waarin de productie van RO-water gemaximaliseerd wordt, die groei aankan en waarbij slim wordt omgegaan met benodigde investeringen. Evides heeft hiervoor een robuust ontwerp gemaakt dat voldoet aan alle standaards op het gebied van betrouwbaarheid en leveringszekerheid.

Het Amerikaanse Albemarle produceert katalysatoren voor de olie- en kunststofindustrie. De RO-waterfabriek van Evides wordt gebouwd op het terrein van Albemarle in Amsterdam-Noord, waar een grote locatie zit van de Catalysts divisie van Albemarle.

Evides Industriewater, vindingrijk.