Alle zorgen uit handen
Van ontwerp tot bouw en van financiering tot bedrijfsvoering, het onderhoud; Evides Industriewater regelt het allemaal. Dat leidt tot een win-winsituatie voor alle betrokken partijen. Als klant hoeft u immers niet te investeren in een eigen installatie en kunt u uw kennis- en investeringsruimte toepassen voor corebusinessactiviteiten.

Betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige waterdiensten
Als tegenprestatie sluit u een contract af met Evides Industriewater voor de levering van water of de zuivering van afvalwater tegen een overeengekomen prijs. Het resultaat: betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige waterdiensten waarbij wij u alle zorgen uit handen nemen.

De voordelen van een DBFO-constructies voor u zijn onder meer:

Engineering ervaring: Onze ontwerpen zijn gebaseerd op standaarden die volledig zijn toegespitst op de eisen van onze klanten (beschikbaarheid, redundantie, veiligheid, monitoring, data logging).
Contractuele verantwoordelijkheid: U kunt vertrouwen op betrouwbaarheid en leveringszekerheid; 24 uur per dag, 7 dagen per week, jaar in en jaar uit. Op dit gebied heeft Evides Industriewater een uitstekende track-record.
Financiële uitdagingen: Evides Industriewater heeft een uitstekende financiële positie en doet investeringen uit eigen middelen. Dit beperkt uw risico en levert direct financiële voordelen op.
Technologische innovatie: innovatie zit ingebakken in het DNA van Evides Industriewater. Zo werken wij samen met diverse onderzoeksinstituten (zoals Wetsus en KWR), universiteiten (TU Delft) en hogescholen. Op deze manier willen wij bedrijfsvoering verder optimaliseren en operationele kosten verlagen.

Evides Industriewater, vindingrijk.