Evides Mobile Solutions is geschikt voor inzet bij: calamiteiten, geplande werkzaamheden of tijdelijk extra demiwaterbehoefte.

Modulaire opbouw RO-units (mRO)
De mobiele RO is de snelste oplossing. Deze installatie produceert een demiwaterkwaliteit met een geleidbaarheid van < 10 μS/cm. Wij hebben hier een groot aantal units van beschikbaar. Meer units kunnen naast elkaar geplaats worden voor extra capaciteit.

Mobiele DemiStraat (mDS)
Onze mobiele DemiStraat bestaat uit drie containers met daarin een RO-installatie, ontharding met ionenwisseling en electro-deïonisatie (EDI). De mDS biedt u productwater van uitstekende kwaliteit met een geleidbaarheid van 0,2 μS/cm. Dit maakt het geschikt voor direct gebruik in een hogedruk stoomsysteem.

Continuïteit gewaarborgd
Met Evides Mobile Solutions bewaakt u de continuïteit van uw productieproces. De installaties zijn in de regel binnen acht uur ter plaatse en kunnen in noodgevallen zelfs al binnen twee uur naar u onderweg zijn. Een servicetechnicus van Evides Industriewater stelt de installatie in bedrijf en kan deze ook bedienen.

Toepassingen van Mobile Solutions
Succesvolle toepassingen voor de geplande inzet van onze mobiele RO-units zijn bijvoorbeeld de ingebruikstelling van nieuwe installaties (zoals stoomtesten), chemische conditionering, tijdelijke extra waterproductie of onderhoudswerkzaamheden. Evides kan u altijd een passende aanbieding doen, of de verhuurperiode van de installaties al vast staat of niet.

Meer informatie over onze Mobile Solutions? Download brochure Mobile Solutions.

Voordelen van Mobile Solutions van Evides Industriewater:
• Beschikbaarheid altijd gegarandeerd
• Normaliter al binnen acht uur ter plaatse
• Installatie en bediening door gespecialiseerde operators van Evides Industriewater
• Voldoet aan Europese industriële certificaten en veiligheidsnormen (VCA**, ISO9001, ISO55001 en PAS55)

Evides Industriewater, vindingrijk.