Maatwerkoplossingen

Evides Industriewater vindt dat innovatieve, efficiënte en duurzame maatwerkoplossingen op het gebied van demiwater, proceswater, afvalwaterzuivering en waterhergebruik beschikbaar moeten zijn voor zoveel mogelijk bedrijven in de chemische en petrochemische industrie, de energiesector en de voedingsmiddelenbranche. Dat zorgt voor verbetering van de efficiency van bedrijfsprocessen, maar draagt ook bij aan een beter milieu.

Evides Industriewater streeft ernaar om door een hoge servicegraad, maximale betrouwbaarheid en doelmatige innovatie, de partner-in-water te zijn voor haar industriële klanten voor de hele watercyclus.


Zo kiest u voor:

Lokale kennis
Nederland is waterland bij uitstek. Wij kennen ons lokale werkgebied van binnen en van buiten. Het is niet vanzelfsprekend dat wat elders in de wereld werkt, ook in de Benelux werkt.

Technologie en innovatie
Technologie is onze kerncompetentie en Evides Industriewater investeert dan ook continu in de ontwikkeling van nieuwe technologieën en steeds efficiëntere innovaties.

Kwaliteit en leveringszekerheid
Onze klanten kunnen altijd rekenen op hoog-kwalitatieve producten en diensten en hoge leveringszekerheid. Of het nu gaat om de levering van demiwater of de werking van een zuiveringsinstallatie. Met een gedegen onderhoudsplanning zorgen wij ervoor dat al onze installaties betrouwbaar zijn en lang meegaan. Evides Industriewater is PAS55 en ISO 9001 gecertificeerd.

Maatwerkoplossingen
Maatwerkvragen vereisen maatwerkoplossingen. Op basis van uw specifieke eisen en behoeftes kunnen wij een oplossing ontwikkelen die volledig aansluit op uw bedrijfsprocessen.

Duurzaamheid en kostenbesparing
Er is geen leven zonder water. Daarom nemen wij als waterspecialist onze verantwoordelijkheid door gedreven te werken aan innovatieve, duurzame oplossingen op het gebied van industriewater. En gericht op efficiency en kostenbesparing voor onze klanten. Het resultaat: aanzienlijk minder milieubelasting, verlaging van de waterfootprint én een efficiënte, kostenbesparende oplossing voor de klant.

Mensen zijn ons kapitaal
Geen oplossing zonder vakbekwame, betrokken mensen. De mensen zijn ons grootste kapitaal en vormen de basis van ons succes. We scheppen een omgeving waarin werknemers zich optimaal kunnen ontwikkelen. Kwalitatieve opleidingen, individuele carrièreplanning, maar ook een goede werkomgeving. Evides Industriewater maakt een gezonde groei door, daarom verwelkomen we regelmatig nieuw mensen met ambitie en de juiste instelling.

Dochteronderneming van Evides Waterbedrijf
Evides Industriewater is een dochteronderneming van Evides N.V., de leverancier van drinkwater in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. We produceren en leveren niet alleen hoog kwalitatief proceswater zoals industriewater, gedemineraliseerd water en landbouwwater, maar realiseren, beheren én financieren (op aanvraag) ook diverse maatwerk afvalwaterzuiveringsinstallaties.

Evides Industriewater, vindingrijk.